1. HABERLER

  2. Odabaşı projelerine hız verdi
Odabaşı projelerine hız verdi

Odabaşı projelerine hız verdi

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yeni projelerini hayata geçirmek için kolları sıvadı

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yeni projelerini hayata geçirmek için kolları sıvadı

Belediye Başkanlığı görevinde 2. yılını geride bırakan Başkan Odabaşı,  yeni projelerini hayata geçiriyor.  2. yılını 2 temel atma ve bir açılışla töreni ile taçlandıracak olan Başkan Odabaşı,  23 Temmuz Cumartesi günü Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Mevlana Parkı Çok Amaçlı Kültür Merkezi temel atma töreni ile birlikte, Örencik Mahallesi Kültür Evi’nin açılışını yapacak.

Daha önce yaptığı açıklamalarda ‘2011 yılı hizmet yılı olacak’ diyen Odabaşı, projelerinin teker teker hayata geçirmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda Karşıyaka Mahallesinde bulunan Kanal Projesinin temelini atan,  Odabaşı, şimdi de 2 ayrı projenin temel atma törenini gerçekleştirecek.

Yarı olimpik yüzme havuzu ve çok amaçlı kültür merkezi projesi için düğmeye basan Başkan Odabaşı ,  yapımı tamamlanan Örencik Mahallesi Kültür Evi'nin de açılışını da bir arada yapacak.

‘İnce eleyip sık dokuyoruz’ diyerek bir çok projesinden bahseden ancak hayata geçirmeyen Başkan Odabaşı, görev süresinin üçüncü yılında projelerine start verdi. 

2011 yılının ortalarında sessizliğini bozan ve projelerini temel atma törenlerini gerçekleştiren Odabaşı’nın ilerleyen zamanlarda da diğer projelerini hayata geçirmesi bekleniyor…

Bu haber toplam 1631 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.