1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Piknik için gittiler canlarından oldular
Piknik için gittiler canlarından oldular

Piknik için gittiler canlarından oldular

Piknik için deniz ve göl kenarlarında geçirmek isteyen İstanbullulardan 8’i dün boğularak hayatlarını kaybettiler.

A+A-

İstanbul'da haftasonunu piknik yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşlardan, deniz ve barajlara giren 8'si boğularak hayatını kaybetti. Ölenlerden 4'ü aynı aileden.

KURTARMAYA ÇALIŞIRKEN CANLARINDAN OLDULAR

Ömerli Barajı Emirli köyü mevkiinde piknik yapan Kılıç ailesinin 14 yaşındaki kızı Fatma, saat 11.00 sıralarında serinlemek için baraj gölüne girdi. Bir süre sonra Fatma'nın suda çırpındığını gören kardeşi Yasin (12) ve akrabası Suzan Kılıç (23) ile amcası İsmail Kılıç da (24) suya atlayarak onu kurtarmaya çalıştı. Ancak bir süre sonra baraj gölüne giren 4 kişi de suda boğularak can verdi. Suzan Kılıç'ın (23) 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.

ÖLÜM HABERLERİ ARDI ARDINA GELDİ

Üsküdar'da ise Rıdvan Alan (21) sahilde otururken arkadaşlarından birinin denize düşmesi üzerine suya atladı. Denize düşen genç kendi imkanlarıyla sudan çıkarken Alan, boğuldu. Kartal'da ise arkadaşlarıyla denize giren Adem Kurt (14), boğuldu. Şile'de ise Bulut ailesinin pazar keyfi, yaşadıkları acı olayla son buldu. Baba Famil Bulut, sabah 08.30 sıralarında ailesi ile birlikte Kabakoz Plajı'na geldiklerini, havanın rüzgarlı olması nedeniyle de denizde çok dalga olduğunu söyledi. Bulut, "12 yaşındaki oğlum çok ısrar edince 'gir' dedim. Bir anda çocuğum kayboldu" dedi. Yine Şile'nin Akçakese köyünde 17 yaşındaki Yunus Koçyiğit boğularak hayatını kaybetti.

Bu haber toplam 1640 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.