1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. PKK sempatizanları Ataşehir'i karıştırdı
PKK sempatizanları Ataşehir'i karıştırdı

PKK sempatizanları Ataşehir'i karıştırdı

Ataşehir'de terör örgütü sempatizanları otobüs yakmak istedi

A+A-

Mustafa Kemal Mahallesi 3001 Cadde'de, toplanan yüzleri maskeli terör yanlısı 20 kişilik grup, yoldan geçen 34 ZA 3411 plakalı halk otobüsüne saldırdı.

'OTOBÜSTEN İN SENİ DE YAKARIZ'

Saat 21.30 sıralarında meydana gelen olayda taş ve molotofkokteyli atarak otobüse zarar veren grup üyeleri otobüs şoförü Mazhar Şal'a "Çabuk otobüsten in. Seni de yakarız" dedi. Eylemcilerin kaçmasıyla otobüs şoförü Mazhar Şal (34), yanan aracını vatandaşların da yardımıyla söndürdü. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri de söndürülen otobüste soğutma çalışması yaptı.

'AKP'NİN ARACI, TAYYİP'İN ARACI'

Üsküdar-Ünalan arasında çalıştığını belirten otobüsün sahibi ve şoförü Mazhar Şal, "Son seferi yaptım. Üsküdar garaja dönüyordum. Eylem yapan grubu görünce hemen 3098 Sokak içine girerek kaçmaya çalıştım. Park eden araçlar nedeniyle geçemeyeceğimi anlayınca geri geri çıkarken gruptakiler aracı fark etti. 'AKP'nin aracı, Tayyip'in aracı' diyerek otobüse doğru koşmaya başladılar. İlk defa böyle bir olayla karşılaştım. Gruptan birileri yanıma gelerek, 'Çabuk aşağıya in, seni de yakarız' dedi. Ellerindeki taşlarla ve molotofkokteylleriyle aracıma zarar verdiler. Otobüsü 1 ay önce 355 bin liraya aldım. En az bir ay seferlere çıkamayacağım" dedi.

Bu haber toplam 1486 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.