1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tümgenerale ait yeni bir ses kaydı daha
Tümgenerale ait yeni bir ses kaydı daha

Tümgenerale ait yeni bir ses kaydı daha

Tümg. M. Mutlu Arıkan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı.

A+A-

Genelkurmay İstihbarata Karşı Koyma Başkanı Tümg. M. Mutlu Arıkan'a ait olduğu iddia edilen Ergenekon itiraflarının yer aldığı ikinci ses kaydı yayınlandı.

ÖNCE DAİLYMOTİON'A DÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde video paylaşım sitesi dailymotion.com'da Genelkurmay İstihbarata karşı koyma başkanı M. Mutlu'ya ait olduğu iddia edilen şok bir ses kaydı düşmüştü. O ses kaydında Tümg. Mutlu olduğu iddia edilen kişi Ergenekon soruşturmalarıyla ilgili itiraflarda bulunuyordu.

ŞİMDİ DE YOUTUBE'DE

Bu kez You Tube'de yine Tümg. M. Mutlu Arıkan'a ait olduğu iddia edilen yeni bir ses kaydı daha yayınlandı. Bu ses kaydında da Ergenekon itirafları yer alıyor.

Ses kaydında, Genelkurmay'ın emniyet-MİT ilişkilerine de gönderme yapılıyor.

İŞTE O SES KAYDININ METNİ

 


 

-Dursun çiçek'in planlarının bizim bilgisayarlarda hazırlanması tam bir rezalet

-O belge yakalanan belge fotokopi ve imza aynen duruyor belgenin üzerinde. bizde, bilgisayarda hazırlanmış. tam bir rezalet. yani kaç gündür uğraşıyor çocuklar. Benim çocuklar başta olmak üzere. valla ben anlamadım bu işin sonu ne olacak?

-Bu belgeleri nasıl çıkardıklarını anlayacak bir istihabaratımız yok ki

MİT MÜSTEŞARINA KOMUTANLA GİTTİK

-Yani bunları nasıl ayartıyorlar, nasıl buluyorlar, nasıl çıkartıyorlar ortaya? yaa bizim istihbarat diye bir şeyimiz yok. pazartesiydi galiba, pazartesi günü. MİT müsteşarına komutanla gittik biz. İsmail Paşa ile ben gittim. Salı günü emniyet genel müdürünün yanına gittik. Ordu evinin yanından çıktık. Geldik karargâha.

-Yaptığımız faaliyet 10 dakika sonra internet gazetelerinde flaş haber olunca "Bismillah" dedim.

İNTERNETİ BİR AÇTIM ŞOKKK

-Ondan sonra ben bir emriniz varmı dedim. yok dedi. odama girdim. Hadi dedim, bir iki saattir yoktum. Bu internete bir bakayım ne var neyok? İnterneti bir açtım. şokkk. Genelkurmay istihabarat başkanı emniyet genel müdürlüğünü ziyaret etti. Bismillah dedim yaa. vallahi bak. yani ordan çıkışımız ve odaya girişim 10 dakikayı geçmedi. 10 dakika geçmedi haa. Hiç abartmıyorum.

-İsmail Paşa ile aramdaki fark benim istihabaratçı olmam

ALLAH'TAN KORKUN

-Lan Allah'tan korkun dedim yaa. bu kadar mı dedim. medyanın gücüne bak yaa. ondan sonra arkadaşlar, gelirken, işte oraya gittiğimi öğrenenler falan, hep İsmail Paşamın adı geçiyordu. Sizden kimse bahsetmiyordu, özellikle iletişim daire başkanlığından. eee işte aramızdaki fark bu !!!! Bende dedim; hayatta izimi, adımı çıkartmam ortaya.

-Savcı çiçek davasından biraz da karacı general tutuklasın ki bizimde önümüz açılsın

-Biliyorsun iki tane havacı getirtdiler oraya, bir tane denizci gitti. şey etcektir savcı. Böyle böyle böyle diyor. İşte bilmem ne olmuş diyor. ne diyorsunuz diyor? Yani esasında şeyde bekliyoruz yani. Önümüzdeki seneden karacılardan, ama korgeneral olsun ki yer açılsın.

DÜŞMANA YAKIN OLAMAZSAN

-MİT ve emniyetle aramızı iyi tutmamızının sebebi; düşmana yakın olmazsan onun ne yaptığından haberdar olamazsın prensibi gereğidir.

-Göreve geldiğimden beri şunu söylüyorum. diyorum ki bizim öğrendiğimiz aldığımız eğitim. özel kuvvetlerden de başlayarak. Düşmanına ne kadar uzak durursan, soğuk durursan, o kadar çok onun ne yaptığını anlayamazsın. Onun için çok yakın duracaksın ki. Ne yaptığını bileceksin. başka türlü bilemezsin. Anlayamazsın. bütün bu ziyaretlerimiz falan bizim bu kapsamda yapılan işlemlerdir. yani mit'e yaptığımız, emniyete yaptığımız, jandarmaya gittik şöyle yapın böyle yapın, diaolog kopukluğu olmasın. birbirinize sorun. Çünkü açık olmak zorundayız. Bu güne kadar kapalı olduk da ne oldu? bu insanları biz kendimize yaklaştırıp güven telkin etmek zorundayız. Bu yönümüzle karşılıklı. olmaz başka türlü.

Bu haber toplam 1401 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.