1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ümit Karan'ın eşi konuştu
Ümit Karan'ın eşi konuştu

Ümit Karan'ın eşi konuştu

Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanan eski futbolcu Ümit Karan'ın eşi Zeynep Karan konuştu.

A+A-

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Metris Cezaevi'ne gönderilen eski futbolcu Ümit Karan'ın yöneticilerle futbolcular arasındaki para alışverişlerinde kuryelik yaptığı iddia edilmişti. Galatasaray'da yıldızı parlayan Karan'ın eşi Zeynep Karan Vatan gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

EŞİMLE GURUR DUYUYORUM

- Çok üzgünüm, çok zor günler yaşıyoruz. Eşimin masum olduğuna inanıyorum. Bundan hiç şüphem yok. Ümit'le her zaman gurur duydum, duymaya da devam edeceğim. Ortada bir yanlış anlaşılma var ve bunun da düzeltileceğini düşünüyorum.

KOCAM AKLANACAK

- Ümit'in başına gelenler canımı çok yaktı. Onun yanına gittim, gördüm. Gerçekten çok üzgündü. Sonuçta beklemediğimiz bir anda beklemediğimiz bir olayla karşılaştık. Şimdi bunları yaşıyoruz ama kısa bir süre sonra herşey açığa çıkacak, kocam aklanacak. Daha önce yaşadığımız zorluklar gibi bunu da atlatacağız.

BABASINI KAMPTA SANIYOR

- 5 yaşındaki oğlum Ümitcan babasının başına gelenlerden habersiz. Daha çok küçük, böyle bir durumu kaldıracak psikolojiye sahip değil. Kamp hayatına alışık bir aile olduğumuz için Ümitcan da babasını kampta sanıyor. Biz de öyle düşünüyoruz, oğluma da buna inandırmaya uğraşıyoruz. Onun yanında bu konularla ilgili hiçbir şey konuşmuyoruz, duymasın diye elimizden geleni yapıyoruz. Ama çocuk yine de babasının yokluğunu farkediyor, benim üzgün olduğumu anlıyor. Pedagoglardan yardım alıyoruz, bu durumu bir şekilde atlatmaya çalışıyoruz.

ÇAYCI İDDİALARI

Zeynep Karan eşinin cezaevinde çaycı olarak görevlendirildiği iddiasına ise 'Yok öyle bir şey. Her yazılana inanmayın. Herkes istediği yorumu yapabilir ama öyle bir şey yok' diyerek yanıtladı.

Bu haber toplam 18481 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.