1. HABERLER

  2. Ünlü isimler nerede oy kullandı
Ünlü isimler nerede oy kullandı

Ünlü isimler nerede oy kullandı

Ünlülerin oylarını kullandıkları yerler ve seçim mesajları..

A+A-

Ünlü isimler de seçimde sandık başına gitti. Tatlıses oy kullanamazken, oyunu veren ünlüler sandık başında mesaj vermeyi ihmal etmedi.

Tedavisine Maltepe Darüşşafaka Fizik ve Rehabilitasyon Merkezi'nde devam edilen İbrahim Tatlıses, geçen hafta oğlu Ahmet Tatlı'ya oy kullanmak istediğini söyledi. Babasının bu isteği üzerine Ahmet Tatlı da gerekli bütün mülki amirlerle ve avukatlarla görüşerek bu soruna bir çare bulmaya çalıştı.

İbrahim Tatlıses için bile olsa hiç kimse için oy sandığının ayağına götürülemeyeceği söylenerek Tatlıses'in bu isteği geri çevrildi. Oyunu kullanamayan sanatçının büyük üzüntü duyduğu ve an be an seçim sonuçlarını takip ettiği öğrenildi.

Sabahat Akkiraz, Ataşehir İçerenköy Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi'nde 1211 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Akkiraz "Demokrasi söylemi, herkesin özgür iradesini yansıtıyor. Halkın özgür iradesi, kendilerine hayırlı olanları seçecektir. Benim dileğim birliktelik olsun" dedi.

Sibel Can, Acarkent Ted Kolejinde oyunu kullandı. Küçük oğlu Emir ile birlikte oy vermeye giden Can, "Hepimizin çocukları var, hepimiz çocuk büyütüyoruz. Bu yüzden onların rahat edeceği, istediklerini yapabileceği bir ortam oluşmasını istiyorum" dedi.

Kayahan da Acarkent Ted Kolejinde oyunu kullandı. Sanatçı "Ekonomik olarak daha da güçlü bir ülke olmak için hep birlikte çabalamalıyız. Ortadoğu 'daki karışıklığın buraya gelmeden bitmesini ümit ediyorum" dedi.

Emre Altuğ ve eşi Çağla Şıkel oy pusulalarını sandığa aynı anda attı. Çift, "Herkes için hayırlı olsun. İnşallah ülkemiz için güzel olur " dedi.

Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin Erdoğan oylarını Beşiktaş'taki Lütfi Banat İlköğretim Okulu'nda kullandı.

GENÇ kızların sevgilisi Keremcem, oyunu Beşiktaş Lütfü Banat İlköğretim Okulu'nda kullandı. Popçu 'Heyecanlıyım. Demokratik hakkımızı kullanıyor olmaktan dolayı mutluyum, hayırlı olsun' dedi.

SANDIK başına giden Seren Serengil, 'Gelişmekte olan ülkelerin içinden çıkıp artık gelişmiş ülkelerin yani hep takip ettiğimiz ülkelerin arasında olmalıyız. Bir de başka ülkelerin havaalanlarında ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz. Vize sorunlarının çözülmesini istiyorum. Tüm dünyaya vizesiz gidebilmeliyiz' dedi.

Bengü Acarkent Ted Koleji'nde oyunu kullandı. Seksi popçu, 'Ben bir sanatçı olarak hiçbir zaman siyasi konuşmalar yapmadım. Hep kaçındım böyle konuşmalardan. O yüzden herkes için hayırlı olsun demekle yetiniyorum' diye konuştu.

Acarkent Ted Koleji'nde oyunu kullanan Cem Davran, baraj konusuna değinerek şöyle konuştu: İktidarın gücünü azaltmalıyız. Demokratik ülkelerdeki gibi olmalı baraj. Yüzde 10 çok yüksek. O yüzden her kesimden insanın sesi olmuyor mecliste. Demokratik ülkelerdeki gibi yüzde 3 ya da yüzde 5'e inmeli.

Oyunu Bebek'teki Tevfik Fikret İlköğretim Okulu'nda kullanan Levent Kırca, kendisini görüntüleyen gazetecilere, 'Vatanı kurtarmaya geldim' diye takıldı.

Ferhat Göçer, Acarkent Ted Koleji'nde oyunu kullandı. Göçer, 'Yarınımızı son derece aydınlık görüyorum. Türkiye ve herkes adına hayırlı olmasını diliyorum' diye konuştu.

Behzat Uygur, 'Artık kavgaların son bulmasını istiyorum. İktidarın muhalefetle, muhalefetin de iktidarla iyi geçinerek, ülkeyi daha öteye taşımalarını, daha da gelişmiş bir ülke konumuna getirmelerini istiyorum' dedi.

Muazzez Ersoy öğle saatlerinde sandığa geldi, oy kullandıktan sonra yorum yapmaktan kaçındı.

Eski milli basketçi İbrahim Kutluay oyunu eşi Demet Kutluay ile birlikte kullandı. Kutluay, boyunun uzunluğu nedeniyle oy kabininde zor anlar yaşadı.

Bu haber toplam 1748 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.