1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yıldırım: Toroğlu MHK Başkanı olsun
Yıldırım: Toroğlu MHK Başkanı olsun

Yıldırım: Toroğlu MHK Başkanı olsun

Futbolun ağır abileri Mehmet Ali Yalçındağ'ın villasında buluştu. Geceye Aziz Yıldırım damgasını vurdu.

A+A-

Mehmet Ali Yalçındağ'ın, Kandilli'deki villasında gerçekleşen "Futbolun Zirvesindekiler" davetininin üçüncüsünde Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile futbol ve iş dünyasının birçok ünlü ismi bir araya geldi.

GECENİN BOMBASI AZİZ YILDIRIM'DAN

3 saat boyunca devam eden ve büyük bir dostluk içinde geçen geceye Aziz Yıldırım'ın transfer bombası damga vurdu. Konukların önemli bir kısmı Aziz Yıldırım'a F.Bahçe'nin yeni transfer bombasını sordu:- Başkan geçen yıl yemeğe damgayı sen vurdun. Arda'yı transfer edeceğini söyledin. Bu yıl kimi transfer edeceksin? Aziz Yıldırım bu soruya aynı espriyle yanıt verdi: Hasan Cemal'i Fenerbahçe'ye alacağız - Bu yılın bombası Hasan Cemal. Onu artık Fenerbahçeli yapacağız.

HEYECANDAN ÇOK KÖTÜ OLDUM

Fanatik bir G.Saraylı olan Cemal, Yıldırım'a bu sezonun son haftasındaki Sivas maçında neler hissettiğini sordu.. Aldığı cevap çok samimiydi:

"Maç 3-1 olunca rahatladım.. Ama 2. golü yediğimiz anda fena oldum ve Şeref Tribünü'nden kalkıp içerdeki salona geçtim.. Maç 4-2 olunca tekrar tribüne gelip yerime oturdum.. Oturur oturmaz 3. golü yedik ve skor 4-3'e geldi.. Bitime 90 saniye kaldığı için yerimden de kıpırdayamadım.. Ama o bölümde heyecandan çok kötü oldum.. Neyse ki kazandık da, bütün çektiğimiz ıstıraba değdi.."

Cemal, Yıldırım'ı yakalamışken sıkıştırmaya devam etti:

Başkan, Trabzon'la berabere kalıp şampiyonluğu son maçta kaçırdığınız sezon, yanlış şampiyonluk anonsu yapan anonsçunun sizin gazabınızdan kurtulduğunu sanmıyorum.. Ne yaptınız o adama?

"Yok yok, bir şey yapmadım.. Sadece çağırıp 'Niye böyle anons yaptın?' diye kızdım.. 'Başkan, ordan öyle söylediler, ben de inandım' dedi.. Neyse geçti Allahtan, çok kötü bir gündü.."

DENİZLİ'DE ŞİKE YAPILDI

Bütün yemek boyunca espri üstüne espri yapan Aziz Yıldırım, "Denizli" denince en ciddi haline bürünüp önemli bir suçlamada bulundu:

Başkan, peki Denizli'de kaçan şampiyonlukta neler yaşamıştınız?

"Hasan Bey, o maçta şike vardı.. Denizli şike yaptı.. Bunu çok iddialı söylüyorum.. Eğer inanmayan varsa, isteyene bu şikeyi kanıtlarım.."

TOROĞLU MHK BAŞKANI OLSUN

Gecenin ilerleyen saatlerinde sohbet Futbol Federasyonu seçimlerine geldi. Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlığından Merkez Hakem Komitesi Başkanı'nın kim olacağına kadar her şey konuşuldu. Bu sohbete de Aziz Yıldırım nokta koydu:
Genel kurul yapıldıktan sonra ya kulüp olarak bir açıklama yapacağız ya da ben kendi adıma konuşacağım. 'Erman Toroğlu, Merkez Hakem Komitesi Başkanı, Ahmet Çakar da yardımcısı olsun' diyeceğim. Gelsinler bakalım bir de onlar yönetsinler.

GECEYE KİMLER GELDİ

Saat 20.00'de başlayan gece, 23.00'te sona erdi. Geceye şu isimler katıldı. Ferit Şahenk, Tuncay Özilhan, Ali Koç, Cihan Kamer, Ethem Sancak, Nihat Özdemir, Erhan Kamışlı, Mehmet Ali Yalçındağ, Ömer Temelli, Ahmet Faralyalı, Zafer Yıldırım, Zafer Mutlu, Mehmet Ali Birand, Tayfun Bayazıt, Ergun Özen, Uğur Dündar, İrfan Şahin, Hasan Cemal, Yahya Üzdiyen, Ömer Aras, Enis Berberoğlu, Mustafa Taviloğlu, Nuri Çolakoğlu, İsmet Berkan, Kıvanç Oktay, Serdal Adalı, Murat Özaydınlı, Dr. Azmi Hamzaoğlu, Fahrettin Curoğlu, Ertunç Soğancıoğlu, Murat Özaydınlı, Nihat Özbağı, Ferhat Boratav.

Bu haber toplam 2572 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.