1. HABERLER

  2. Bürokrat-Meclis Üyesi kavgası
Bürokrat-Meclis Üyesi kavgası

Bürokrat-Meclis Üyesi kavgası

Gölbaşı Belediyesi’nde uzun süren sessizlik bozuldu. Meclis üyeleri ve bürokratlar arasında yaşanan gerginlik yerini küfürlü kavgaya bıraktı.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi’nde uzun süren sessizlik bozuldu. Meclis üyeleri ve bürokratlar arasında yaşanan gerginlik yerini küfürlü kavgaya bıraktı.

Edinilen bilgilere göre MHP Belediye Meclis Üyesi Ali Atsız’ın, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Gündüz’le tartıştığı ve Ali Atsız’ın Erol Gündüz’e ağır küfür ettiği iddia edildi. Belediyeye yakın kaynaklar tarafından tartışmayı yalanlamadı. 

KAVGANIN NEDENİ MUAMMA?

İddialara göre Ali Atsız ve Erol Gündüz arasında yaşanan ve sonu küfürle biten kavganın nedeni ise her iki taratanda farklı yorumlar yapıldı. Bürokrat cephesine göre kavganın nedeni Ramazan Şenliklerinde ki stantlar. Bürokrat cephesinin iddiasına göre bir yakınına stant kiralamak isteyen Ali Atsız, durumu belediye yetkililerine bildirdi. İstediği yerden stant almasına sinirlenen Ali Atsız daha sonra ortalığı birbirine kattı. Durumu öğrenen Erol Gündüz’le telefonla Ali Atsız’a ulaşarak tartıştı. Tartışma uzayınca karşılıklı küfürleşmeye dönüştü. 

Ali Atsız’a yakın kaynaklar ise kavganın başlangıç nedenini “Saygısızlık”a bağladı. Meclis Üyesi Ali Atsız, Gölbaşı Belediyesi’nde görevli bir birim müdürünün kendisi  ile lakayıt ve saygısızca görüştüğünü öne sürerek birim müdürünü azarladı. Birim müdürünün durumu Belediye Başkan Yardımcısı Erol Gündüz’e bildirmesiyle birlikte, Gündüz Ali Atsız’ı aradı ve “İnsan değilsin” ibaresini kullandı. Bu sözlerin ardından adeta çıldıran Ali Atsız ise Erol Gündüz’e ağza alınmayacak küfürler etti.

 Ali Atsız ve Erol Gündüz arasındaki gerginliğin devam ettiği öğrenilirken, ilerleyen zamanlarda bu kavganın daha da ileri bir seviyeye taşınmasından korkuluyor.

  

Bu haber toplam 1825 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.