1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. CHP'nin imam vekilinden kavga çıkartacak sözler
CHP'nin imam vekilinden kavga çıkartacak sözler

CHP'nin imam vekilinden kavga çıkartacak sözler

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'ten Salih Kapusuz'a sert yanıt.

A+A-

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, yaptığı yazılı açıklama ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz'u eleştirdi.

DOĞRU SÖYLEYENİ SUSTURUYORLAR

Kapusuz'un, "Biz tükürdüğümüzü yalamayız, çünkü bugüne kadar kimsenin arkasında yüzüne söyleyemeyeceğimiz bir sözü söylemedik. Ancak hakkımızda iftira üreten ve iftirasından vazgeçme erdemini göstermeyenlerin yüzüne tükürmesini de biliriz" dediğini ifade eden Özkes, şöyle dedi: "Ben Sayın Kapusuz'dan duyduklarımı ve onunla yaşadığım tartışmayı aynen aktardım. Maalesef, Sayın Kapusuz sözlerinin arkasında durma erdemini gösteremediği gibi, hakaretler ederek doğru söyleyeni susturmaya ve dokuz köyden kovmaya çalışıyor."

"SAYGIN BİR SİYASETÇİ İNSAN YÜZÜNE TÜKÜRMEKTEN BAHSETMEZ"

Saygın bir siyasetçinin insan yüzüne tükürmekten bahsetmeyeceğini ifade eden Özkes, "Zira insan yüzü muhteremdir. Bir AKP Genel Başkan Yardımcısının doğru söyleyenin yüzüne tükürmekten söz etmesi insanlık ve evrensel değerler bakımından son derece üzücüdür" dedi.

"İLLA BİR YERE TÜKÜRMEK İSTİYORSA BU İŞİ AYNAYA BAKARAK YAPABİLİR"

"Tabi ki Sayın Kapusuz sözünün eri olamayan bir siyasetçi olarak illa bir yerlere tükürmek istiyorsa, bu işi aynaya bakarak yapabilir ki böylece isabet kaydetmiş olur" diyen Özkes, şöyle dedi: "Sayın Kapusuz'la TBMM berberinde aramızda geçen tartışmadan sonra bir kez daha ibretle ve hayretle gördüm ki bu ülkede haklı olanın değil güçlü olanın sesi daha çok çıkmaktadır.

Güzel ülkemize ve saygıdeğer halkımıza yaraşır bir siyaset için Sayın Kapusuz ve benzerlerinin çirkinliklerine asla müsamaha edilmeyecektir."

Bu haber toplam 1447 defa okunmuştur
Etiketler : , , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.