1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Haymana Yolu alt geçidi için ön proje hazır
Haymana Yolu alt geçidi için ön proje hazır

Haymana Yolu alt geçidi için ön proje hazır

Yıllardır gündemde olan ve geçtiğimiz günlerde Gölbaşı Son Gaste’nin bir kez gündeme getirdiği Haymana Yolu’ndaki trafik çilesi haberine ABB Şirket yöneticisi Mehmet Atak’tan bilgilendirme yanıtı geldi.

A+A-

Yıllardır gündemde olan ve geçtiğimiz günlerde Gölbaşı Son Gaste’nin bir kez gündeme getirdiği Haymana Yolu’ndaki trafik çilesi haberine Ankara Büyükşehir Belediye Şirket yöneticisi Mehmet Atak’tan bilgilendirme yanıtı geldi.

Mehmet Atak sosyal medya hesabından, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Haymana Bulvarı üzerindeki trafik yoğunluğunu en aza indirecek olan ön projenin görsellerini ve detayını paylaştı.

Atak’ın verdiği bilgilere göre, Haymana Yolu’ndaki sinyalizasyon sistemi kaldırılıp, altgeçit bağlantısı ile Konya Yolu’na bağlanılarak kesintisiz geçiş sağlanacaktır. Ayrıca 441. Sokaktan Haymana Bulvara katılacak sürücüler Şehit Ali gaffar Okkan caddesi üzerinden giderek Haymana Bulvarı ile kesişip sanat yapısı üzerinde u dönüşü ile kesintisiz akışı sağlayacak.

ÖN PROJE HAZIR, KARAYOLLARI ONAYI GEREKLİ

Ön proje çalışmaları tamamlanmış olup uygulama projeleri hazırlanma aşamasındadır. Uygulama projeleri ve zemin raporlarının Karayolları Genel Müdürlüğü onay süreci yürütülecek olması nedeni ile tahmini olarak yapım ihalesine hazır olacağı tarih 2025 yılı ilk ayları olarak öngörülmektedir.

 

Bu haber toplam 6658 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler