1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tulun: Terim olmasa da olur
Tulun: Terim olmasa da olur

Tulun: Terim olmasa da olur

Galatasaray'da gergin günler devam ediyor.

A+A-

Galatasaray camiası günlerdir kulüp ikinci başkanı Ali Dürüst ile sportif koordinatör Bülent Tulun arasında yaşanan tartışmayı konuşuyor.

TERİM OLMASA DA OLUR, 48 SAAT İÇİNDE İSTEDİĞİNİZ HOCAYI GETİRİRİM

Bülent Tulun'un kendisi için bunları söylediğini öğrenen Fatih Terim, Les Ottomans'daki zirvede Ünal Aysal'a tavrını koydu:
"Ben, sadece bana inanan insanlarla çalışırım."

Aysal, "Siz nasıl istiyorsanız öyle olacak" diyerek Terim'e güvence verdi.

"KENDİ EKBİMİ KURACAĞIM"

Başkanı Ünal Aysal, yöneticilerden Abdürrahim Albayrak, Ali Gürsoy ve sportif koordinatör Bülent Tulun ile birlikte Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi'nin transfer görüşmeleri için özel uçakla İspanya'nın Madrid kentine gidiyordu. Uçak havalandıktan sonra yapılan sohbette konu döndü dolaştı Fatih Terim'e geldi. Kafalardaki bazı soru işaretlerini silmek için tecrübeli teknik adamla bir an önce sözleşme imzalanması gerektiği konuşuluyordu.

İşte tam bu anda Bülent Tulun'un ağzından Terim ile ilgili şu kelimeler döküldü:

"Amaaan, hoca olur, olmaz fark etmez. Ben 48 saat içinde istediğiniz hocayı Galatasaray'a getirebilirim. Hoca olmasa bile olur. Dünyanın en iyi teknik direktörlerini dahi getiririm." Özel jetteki diğer herkesi çok şaşırtan bu sözlere tepki Ünal Aysal'dan geldi... "Olur mu öyle şey! Biz Fatih Hoca ile yola çıktık."
Olay bununla kalmadı... Bu sözler bir şekilde Fatih Terim'in kulağına gitti. Tecrübeli çalıştırıcının tavrı tahmir edileceği üzere net oldu ve başkan Aysal'a bu konudaki düşüncesini açıkça dile getirdi: "Birlikte çalıştığım, Florya'daki mesai arkadaşım Bülent Tulun benim yanımda değilse, biz bu işi nasıl sürdürebiliriz?"

TERİM FLORYA'YA HİÇ UĞRAMADI

Fatih Terim bununla da yetinmedi ve her gün gittiği Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçtiğimiz hafta 2 gün üst üste hiç uğramadı. Ardından, 24 Haziran Cuma günü Les Ottomans Otel'de başkan Ünal Aysal'a, Bülent Tulun hakkındaki görüşlerini daha net biçimde dile getirdi: "Başkanım, ben, bana inanan insanlarla çalışırım ve Florya'da kendi ekibimi kurarım." Bunun karşılığında Aysal'ın verdiği cevap, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bütün kontrolün Fatih Terim'e geçeceğinin ispatı oldu:
"Hocam siz nasıl bir çalışma ortamı istiyorsanız, öyle bir ekip kurulacak."

FLORYA'DA BARIŞ ZİRVESİ

Fatih Terim ile Bülent Tulun arasındaki gerilimin sona erdirilmesi amacıyla bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, ilgili herkesin katılacağı bir zirve düzenlenecek. Saat 18.00'de başlayacak toplantıya ikinci başkan Terim ve Tulun'un yanı sıra, ikinci başkan Ali Dürüst ve yönetim kurulu üyesi Celal Gürcan katılacak. Toplantıda büyük olasılıkla barış sağlanması bekleniyor

Bu haber toplam 1790 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.