1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ali İhsan Okman: Hizmet için gerekirse kapıda bile yatarım
Ali İhsan Okman: Hizmet için gerekirse kapıda bile yatarım

Ali İhsan Okman: Hizmet için gerekirse kapıda bile yatarım

Velihimmetli mahallesinin genç muhtar adayı Ali İhsan Okman iddialı açıklamalarda bulundu.

A+A-

Velihimmetli mahallesinin genç muhtar adayı Ali İhsan Okman iddialı açıklamalarda bulundu.
‘Doğup büyüdüğüm yaşadığım ata toprağıma hizmet etmek için göreve talip oldum.” Diyerek yola çıkan ve seçilmesi halinde 7/24 mahalle halkının hizmetinde olacağının sözünü veren Okman çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KÖY İÇİ İMAR SORUNU SON BULACAK

Seçilmesi halinde yıllardır mahallenin bitmeyen köy içi imarlarıyla yakında ilgileneceğini ve mahallelinin  mağduriyetini çözeceğini söyleyen Okman bu konuda Gölbaşı Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Çevre Bakanlığı ve ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyledi. 

ALT YAPI SORUNU TARİH OLACAK

Velihimmetli'nin hak ettiği yerde olmadığını ve mahallenin alt yapı ve kanalizasyon sorunlarıyla da yakından iwlgileneceğini söyleyen Okman 'Seçilmem halinde Velihimmetli'de alt yapı kanalizasyon diye bir sorun olmayacak. ASKİ ve diğer alt yapıyla ilgili kurumlarla irtibat halinde olup bu sorunu da çözeceğiz." dedi. 

ÇOK KAPSAMLI KÜLTÜR MERKEZİ

Velihimmetli'ye yakışır bir kültür merkezi yapılması için gereken tüm girişimlerde bulunacağının da sözünü veren Okman " Yapılacak olan kültür merkezinde 7'den 70'e her yaştan insanın faydalanabileceği sosyal alanlar olacak. Düğün, cenaze, toplantı ve kursların da yapılabileceği fiziki şartlarında uygun olduğu bir kültür merkezinin mahalleme kazandırılması için gerekeni yapacağım." diye konuştu.

GEREKİRSE KAPISINDA YATARIM

Seçilmesi halinde verdiği sözlerin hepsinin hayata geçirileceğini ifade eden Okman "Ben mahalleme hizmet almak için gerekli kişilerin, ilgili kurumların gerekirse kapında yatacağım. Velihimmetli halkının da desteği ile mahalleme hizmeti almadan o kapıdan ayrılmam.Buradan söz veriyorum." ifadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 2894 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.