1. HABERLER

  2. Gürültüden uzak, doğayla iç içe bir mekan Bizim Bahçe
Gürültüden uzak, doğayla iç içe bir mekan Bizim Bahçe

Gürültüden uzak, doğayla iç içe bir mekan Bizim Bahçe

Şehir gürültüsünden kaçıp hafta sonu Brunch, kendin pişir kendi ye ve mangal keyfi yapabileceğiniz Bizim Bahçe, ailenizle birlikte size çok farklı bir gün geçirme imkanı sağlıyor.

A+A-

Şehir gürültüsünden kaçıp hafta sonu Brunch, kendin pişir kendi ye ve mangal keyfi yapabileceğiniz Bizim Bahçe, ailenizle birlikte size çok farklı bir gün geçirme imkanı sağlıyor.

Serkent sitesi arkasında bulunan villaların bulunduğu alanda henüz yeni hizmete açılan Bizim Bahçe, sizleri şehrin kirli ve gürültülü ortamından alıp, doğayla iç içe olabileceğiniz bir ortama götürüyor. Mogan Gölü manzarasının hakim olduğu Bizim Bahçe’de hafta sonu sabahları brunch, öğleden sonraları ise mangal keyfi yapabiliyorsunuz. Ailenizle ya da dostlarınızla birlikte doğayla iç içe baharın ve yazın tadını çıkarabilir, isterseniz uzun uzun sohbetler yapabilirsiniz.

fotogaleri.20120304143509.jpg

Mekana girer girmez usta ellerden çıkan nefis gözleme kokuları burnunuza çarparken, Mogan Gölü’ne hakim manzarası ile kendinizi bambaşka bir atmosferde hissediyorsunuz. Mogan Göl’nun muhteşem manzarasına semaverde demlenmiş bir de nefis çay keyfi eklenince, Bizim Bahçe eşsiz bir mekan olmayı başarıyor. Çocuklar için özel olarak hazırlana  oyun alanı ailenizle eğlenceli saatler geçirmenize olanak sağlıyor.

Bizim Bahçe’de özellikle hafta sonu için hazırlanan brunchlarda oldukça eğlenceli bir gün geçirmenizi sağlıyor. Mekanda ayrıca birbirinden leziz ızgara, yöresel yemekleri ,mantı ve gözleme çeşitlerini de bulmanız mümkün. “ Mangalı kendim pişirmekten yanayım” diyenlerdenseniz hiç te sorun değil. Çünkü Bizim Bahçe bu olanağı da sizlerle paylaşıyor.

Bizim Bahçe’nin mekan işletmecileri Sezen ve Suat Özdemir amaçlarını nezih bir ortamda iyi bir hizmet vermek olduğunu ifade ederek “Çevremizde böyle bir mekan yok. Burada böyle bir mekan yoktu, bizde bunun eksikliğini hissettiğimiz için Bizim Bahçe’yi konuklarımızın hizmetine açtık.” dediler.

Okullarında bazı etkinlikleri Bizim Bahçe’de düzenleyebileceğine dikkat çeken Sezen ve Suat Özdemir, Bizim Bahçe’de eğlenceli ve yemeğin bir arada olduğunu söyledi. 

Bu haber toplam 4840 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.