1. HABERLER

  2. Sami Özdemir baklayı ağzından çıkardı
Sami Özdemir baklayı ağzından çıkardı

Sami Özdemir baklayı ağzından çıkardı

MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Sami Özdemir eski belediye binasının bulunduğu arsanın “Kent meydanı” değil alışveriş merkezi olması gerektiğini savundu.

A+A-


26112011198 ile golbasisongaste

MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Sami Özdemir eski belediye binasının bulunduğu arsanın “Kent meydanı” değil alışveriş merkezi olması gerektiğini savundu.

Gölbaşı Son Gaste’ye konuşan MHP’li Sami Özdemir, eski belediye binasının bulunduğu arsada Belediyenin proje çalışması olduğunu “Şu an öyle bir proje hazırlanıyor. Oraya inşallah bir alışveriş merkezi olacak” sözleriyle doğruladı. 

 

Arsanın kent meydanı olmasını istemediğini kaydeden Özdemir “Ben Sami Özdemir olarak o alanın kent meydanı olmasını istemiyorum. Ben oranın kültürel ve ticari amaçlı bir şık bir bina istiyorum. Sineması olan, restorantları olan, marka dükkanlar olan bir alışveriş merkezi olmasını istiyorum.” Diye konuştu. 

Belediyenin mevcut alanda bir projesi olduğu bilgisini paylaşan Özdemir “Şu an öyle bir proje hazırlanıyor. Oraya inşallah bir alışveriş merkezi olacak. Ben öyle düşünüyorum, benim şahsi fikrim burada belediyeye bağlayan bir durum yok.” Şeklinde konuştu. 

Meclis üyesi Sami Özdemir konuşmasını şöyle sürdürdü;

Başkanımız o alanla ilgili mutlaka bir çalışma yapmıştır ama ben şahsi fikrimi söylüyorum. Gölbaşı’nda mutlaka bir kent meydanı olması gerekiyor ama öyle bir yerin kent meydanı olarak düşünülmesi için küçük bir yer. O alanın ticari amaçlı bir yer olarak değerlendirilmesinin daha mantıklı olacağını düşünüyorum. 

Kent meydanı mutlaka olmalı ve 3 dönüm bir yere olması mümkün değil. Orada satış kararı diye bir şey yok. Belediye başkanı orada bir proje veya ona benzer çalışma olduğunu söyledi. Orayı kimse satmaz, satamazda. İptal edilen gezi hakkında bir bilgim yok. Zannediyorum ertelendi o gezi. Ertelendiği bana tebliği edilmedi ama bazı arkadaşlara edilmiş. 

Bu haber toplam 6006 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.