1. HABERLER

  2. Afşarlılar, Gürbüz'ü bağırlarına bastı
Afşarlılar, Gürbüz'ü bağırlarına bastı

Afşarlılar, Gürbüz'ü bağırlarına bastı

Bala Belediye Başkan adayı İbrahim Gürbüz, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor.

A+A-

Bala Belediye Başkan adayı İbrahim Gürbüz, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor.

Yaptığı çalışmalarla, Bala’yı marka kent yapma yolunda emin adımlarla ilerleyen Başkan Gürbüz, dağ taş demeden çalışmaya koyuldu. Seçim çalışmaları kapsamında Afşar’ı ziyaret eden Gürbüz, seçmenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

VATANDAŞA KAPIMIZI KAPATMADIK

Vatandaşların istek, talep ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Gürbüz “Görevde bulunduğum süre  boyunca odamın kapısını hiç kapatmadım. Vatandaşlar günün 24 saati telefonuma ulaştı ve hangi vakit olursa olsun sıkıntıları çözmek için harekete geçtik.  Fakat biz hiç bir zaman sıkıntılarınızı öğrenmek için sadece sizlerin gelmesini ve aramasını beklemedik.” dedi.

EFENDİLİĞE DEĞİL, HİZMETKARLIĞINIZA TALİBİM

Gürbüz sözlerini şöyle sürdürdü;

“Buralara her zaman gelip sorunları yerinde gördük sizleri sıkıntının yaşandığı noktada dinleyip en etkili çalışmayı başlattık. Tüm mahallelerimizde sokak sokak ziyaretlerde bulunup halkın içinde belediyecilik anlayışımızla hizmet verdik. Bundan sonra da aynı şekilde emrinize amade olarak en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Biz efendiliğe değil, hizmetkarlığa talibiz”

AFŞAR BİZİ BAĞRINA BASTI

Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz Afşar ziyareti sonrasında sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamasında ise “ Yok birbirimizden farkımız, biz Afşar'ı hep kendimiz gibi bildik,Afşar'da bizi hiç yanıltmadı.Bizleri bağırlarına basan Afşar ellerine sonsuz şükranlarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 3366 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.