1. HABERLER

  2. Halkın Başkanı: İbrahim Gürbüz
Halkın Başkanı: İbrahim Gürbüz

Halkın Başkanı: İbrahim Gürbüz

Bala’da mahalle ziyaretlerini devam ettiren Başkan Gürbüz, halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

A+A-

Bala’da mahalle ziyaretlerini devam ettiren  Başkan Gürbüz,  halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Vatandaşla ve esnafla tek tek sohbet ederek “Halkın Başkanı” olduğunu bir kez daha gözler önüne seren Başkan Gürbüz, 7’den 70’e herkesin istek ve taleplerini dinledi.
 
Göreve geldiği günden bu yana “ Birlikte Yönetim” anlayışı ile vatandaşın talep ve isteklerini dinleyen Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, mahalle sakinleri, esnaf ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Mahalleleri ziyaret ederek sorunların yerinde tespiti için vatandaşa kulak veren Başkan Gürbüz, gittiği her yerde yoğun bir ilgi ile karşılanıyor.

BALÂ’YI EL ELE YÖNETİYORUZ

Esnafından gencine, yaşlısından hanımına kadar herkesin ilgi gösterdiği Başkan Gürbüz, herkesle tek tek sohbet etti. Vatandaşla olan sıcak diyaloğu ve samimi tavırları ile dikkat çeken Gürbüz, “Bala’yı el ele yönetiyoruz ve yönetmeye devam edeceğiz.” dedi.
 

VATANDAŞ GÜRBÜZ’DEN MEMNUN
İbrahim Gürbüz’den çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar; “Her gittiğimizde bizimle görüşen iyi ve kötü günümüzde yanımızda olan bizden bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Bala’ya “Hükümetimizin desteğini de getirerek hayatımızı kolaylaştıracak hizmetler yapıldı. Belediye Başkanımızdan çok memnunuz.” dedi.

Bu haber toplam 4471 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.