1. HABERLER

  2. Bala'da coşku tavan yaptı
Bala'da coşku tavan yaptı

Bala'da coşku tavan yaptı

Balalı kadınlar, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Hanımlar Matinesi”nde sevilen sanatçı Ankaralı Coşkun’la eğlendi, yapılan çekilişle de hediyeler kazanarak, mutlu bir gün geçirdiler.

A+A-

Balalı kadınlar, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Hanımlar  Matinesi”nde sevilen sanatçı Ankaralı Coşkun’la eğlendi, yapılan çekilişle de hediyeler kazanarak, mutlu bir gün geçirdiler. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hanımlar  Matinesi” bu kez Bala’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün Kapalı Spor  Salonu’nda  gerçekleşti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek’in de konuklar arasında bulunduğu etkinlikte, Ankaralı Coşkun’un türkülerine eşlik eden bayanlar, “Dım dım yar”, “Dilara”, “Caney Caney” gibi popüler şarkılarla hem eğlendi hem de halay çekti. Ankara havalarını da seslendiren Ankaralı Coşkun’un en çok istek alan parçası ise her zamanki gibi “Ankara’nın Bağları” oldu.

Programın onur konuğu olarak sahneye davet edilen Nevin Gökçek  Balalı kadınlara seslenerek,  “Kendinize zaman ayırmayı unutmayın, Belediye’nin imkanlarından yararlanın, etkinliklere katılın. Bala çok özel bir yer. Balalılar her zaman, her yerde birlik ve beraberlik içerisindedir” dedi.   

Nevin Gökçek, Balalı kadınlara, televizyon ve bilgisayarın başından ayrılmayan çocuklarını her zaman kontrol ederek doğru yollara teşvik etmeleri, kitap okumalarını sağlamaları konularında da tavsiyelerde bulundu.

-“HANIMLAR MATİNESİ’NDE AYSUN KABA İLE STİL ZAMANI”…

Ankaralı Coşkun’un konserinin ardından yapılan çekilişle Balalı dört  şanslı bayan, Stil danışmanı Aysun Kaba’nın özel olarak hazırlanan “Stil  Otobüsü”ne binmeye hak kazandı ve ücretsiz cilt bakımı, saçlara fön gibi hizmetlerin yanı sıra sürpriz hediye olarak da elbiseler kazandı.

Ayrıca Nevin Gökçek, etkinliğe gelen her hanıma dağıtılan kura numaralarının çekilişini yaptı. Kazanan şanslı konuklara elektrikli fırın, kahve makinesi, ütü, yemek takımı, çay tepsisi, borcam ve saç düzleştirici gibi çeşitli hediyeler verildi.

Bu haber toplam 2951 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.